Cucina tipica di Bovalino

Cucina tipica di Bovalino

mulangiani sutt'ogghiu, pasta filata cu sucu d'agnegliu, Suffrittu chi mulangiani...

Antipasto Unico e Vario
Frisa arriganata - Supprezzata Ca goccia
Capicollo - Pecurinu friscu - alivi mbitè - alici - mulangiani sutt'ogghiu.

Primi piatti
Pasta filata cu sucu d'agnegliu - Bucatini cu stoccu - Spaghetti ca lici - ciceri e tagliaregli - maccarranu ca mulangiana mbuttunati - pasta rutta chi vroccula - risu e scalora - fagiola chi pracallini - gria chi cavuli - secri e patati cu agghiu e pipi - favi e frittuli.

Secondi piatti
Baccalà frittu cu pumadoro i fileglia, Stoccu e patati ca livi i giarra, Fragahhia fritta, Pittegliuzzi i biancumangiari, Alici chini, Trighhiiozzu frittu, Tortera d'alici.

Secondi piatti di carne
Pruppetti casaroli, Suffrittu chi mulangiani, Cervella cu sucu, Sarsizzu arrustutu, Pruppettuni chinu, Rocchella a calabrisi, Ova chi micciunati.

Piatti di mezzo - contorni
Cancioffoli chini, Pittegliuzzi i patati, Juri i cucuzza fritti, broccula affucati, mulangiani chini, Pipi e patati fritti, Cavuli i juri cu limuni, pumadora i fileglia arrustuti.

Frutta - dolce
Arangi, mandarini, nespula, gerasa, racina, maluni, fica, persica, - Sammartini,Nocatuli, Pignolata, Torta ca mmanduli, Fica chi nuci, Cassata da zzita, Pastetti, Nzulla, Guta cu l''va.

da www.prolocobovalino.it

Schede correlate
Storia di Bovalino
Bovalino (RC)
Archeologia a Bovalino
Bovalino (RC)
Escursioni a Bovalino
Bovalino (RC)

Cerchi case?
Piu di 4.500.000 immobili!

GoHome.it immobili!

Comune di Bovalino


vibo valentia reggio calabria catanzaro crotone cosenza
Sardegna Sicilia Calabria Basilicata Campania Puglia Molise Abruzzo Lazio Umbria Marche Toscana Emilia Romagna Liguria Friuli Venezia Giulia Veneto Trentino Alto Adige Lombardia Piemonte Valle d'Aosta



esecuzione in 0,144 sec.

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK